VireWox predstavlja vremenski testirana razmenu valuta sa jednom ključnom razlikom, bitcoine je moguće kupiti preko PayPall-a.

Osnovana 2007. godine Virutelna svetska valuta VirWox predstavlja najstariji način onlajn razmene, koja je vremenom postala vodeći vid trgovine virtuelnim valutama. VireWox prvobitno je bio namenjen trgovini sa Second Life Lindens (SLL) i drugim virtuelnim valutama koje su korišćenih u onlajn igrama pre ekspanzije bitcoina 2011.

Trenutno, VirWox predstavlja jedinu platformu koja omogućava kupovinu bitcoina putem PayPal-a.

Za i protiv
Takse: razlikuju se u zavisnosti od transakcije
Rasprostranjenost: širom sveta
Metode plaćanja: PayPal, Skrill, Paysafecard, OK Pay.

Šta je VirWox?

Austrijski WireWox kreiran je pre ekspanzije kritovaluta u cilju omogućavanja korisnicima da trguju sa SLL i drugim onlajn igračkim tokenima.

Od ekspanzije bitcoina 2011., VirWox je postao popularna metoda za kupovinu bitcoina putem PayPal-a. Tehnički, platforma podržava samo razmenu bitcoina za LindenDolare, virtuelne valute koja se koristi za onlajn virtualni svet. Ovo možete dobiti prvom kupovinom LindenaDolara i korišćenjem istih za kupovinu bitcoina.

Da biste izvršili kupovinu bitcoina putem WirWox-a, pratite sledeće korake:

1. Dodajte depozit na vaš nalog preko PayPal-a.
2. Kupite SLL tokom prve razmene valuta (SLL/USD)
3. Kupite bitcoine sa novokupljenim SLL na BTC/USD razmeni.
4. Povucite vaše bitcoine.

Koje kriptovalute mogu razmeniti?

VirWox je bio prisutan na polju virtuelnih valuta pre nego što su kriptovalute stekle popularnost kakvu imaju danas, kada proces razmene omogućava upotrebu Linden dolara, Aviinacion $C i OMC. Ove virtuelne valute mogu biti razmenjene za fiat valute poput evra, američkog dolara, britanske funte i švajcarskog franka.

VirWox je takođe napredovao u kriptosferi nuđenjem bitcoina, koji trenutno predstavljaju jedinu dostupnu kriptovalutu na platformi.

<<Otvorite nalog na VirWox>>

U kojim zemljama je VirWox prisutan?

Širom sveta

Koje metode plaćanja se mogu koristiti?

PayPal. Zato što možete deponovati novac putem PayPal-a, računi mogu biti fundirani različitim metodama koje uključuju kreditne kartice, debitne kartice i vaš PayPal balans.
Drugi. Takođe novac možete deponovati putem Skrill-a, Paysafecard, OkPaya.

Koliko će me koštati upotreba WirWox-a?

VirWox naplaćuje 50 Linden Dolara (oko $0.20), plus 2.9 za bitcoin/Linden Dolar BTC/SLL prema nalozima tržišta. Taksa za limit naloga zavisi od volumena, ali generalno varira između 0.78% i 3.9%.

WirWox naplaćuje 0.001 BTC za povlačenje bitcoina.
Depoziti u bitcoinu su besplatni.

Koliko brzo će moja novčana sredstva biti dostupna?

Iz sigurnosnih razloga, povlačenja bitocina ručno se proveravaju što usporava sam proces. Ovo se obično odnosi na nove naloge.

VirWox obično izvršava vaše prvo povlačenje bitcoina za 48 časova.

Da li postoje neka ograničenja u transferu?

Iz sigurnosnih razloga, WirWox će ograničiti depoziteo ostvarene putem PayPal-a. Ograničenja (u evrima) istaknuta su dole. Izgleda da se nivo poklapa sa brojem dana od prvog uspešnog depozita.

Ne postoje ograničenja vezano za povlačenja.

Da li se VirWox smatra bezbednim?

Da bi izbegao prevare, WirWox ima vrlo konzervativan pristup zaštiti svoje platforme. Iz ovog razloga, mnogi korisnici naloga su udaljeni sa platforme.

Za razliku od drugih razmena, VirWox zahteva minimum ličnih identifikacionih informacija, što znači da su vaše privatne informacije zaštićene.

Vebsajt svesno izbegava odavanje detalja o svojoj politici sigurnosti. Međutim, budući da je račun zaštićen samo lozinkom, može biti manje siguran od onih platformi koje koriste dvostruku identifikaciju.

Korisnička podrška

WirWox poseduje široko FAQ područje koje vas može voditi kroz podešavanja naloga i pomoći u rešavanju eventualnih smetnji i problema. Putem mejla možete kontaktirati kako korisinčku podršku, tako i generalnog menadžera.

Za i protiv:

Za:

Jedan od najstarijih vidova razmene virtuelnih valuta

  • Dobija se mogućnost za kupovinu bitcoina putem PayPal-a
  • Odlični bezbedonosni standardi

Protiv:

  • Visoke takse u poređenju sa drugim platformama
  • Negativni pregledi viših taksi i slučajnih zabrana naloga.
  • Slabiji korisnički interfejs.

Sledeći koraci

Da biste otpočeli sa WirWox jednostavno posetite sajt registrujte se na “Registration” stranici i ulogujte se u roku od 24 časova. Možete promeniti lozinku korišćenjem “Change Password” stranice.

Sada ste spremni da otvorite nalog i kupote valutu koju želite.

Zapamtite, prvo morate kupiti LindenDolare pre nego što kupite bitcoin. Jednom kada usvojite sve potrebne informacija, proces će biti daleko jednostavniji.

<<Otvorite nalog na VirWox>>

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *