Moonbit.co.in predstavlja tzv. Bitcoin slavinu na kojoj možete lako i brzo zaraditi bitocine. U sledećim redovima izneću vam svoje mišljenje o ovom programu koji danas predstavlja jednu od najpopularnijih bitcoin česmi.

Dakle, da li je Moonbit.co.in prevara ili legit? Da li je vredan vašeg vremena? Odgovore na ova pitanja otkrićete u tekstu ispod.

Šta je MoonBitcoin i kako funkcioniše?

Moonbit.co.in je tzv.slavina program. Radi se o programu koji korisnike plaća bitcoinima da bi završavali jednostavne aktivnosti.

Prvi korak ka zarađivanju bitcoina je registrovanje vašeg naloga. Potrebno je da unesete i potvrdite mejl i već ste registrovani.

<<Otvorite nalog na moonbit.co.in>>

Dobijanje bitcoina pomoću slavine, može biti izuzetno lako i jednostavno:

Nakon što se ulogujete na stranici na kojoj piše: “Claim your free bitcoin now?”, samo kliknite na “Claim now”, unesite captcha kod i primićete poruku u kojoj vas obaveštavaju da li ste ih osvojili ili ne.

To možete na svakih pet minuta, što je sjajno, budući da se na drugim sajtovma čeka i po sat vremena.

Drugi načini zarađivanja novca na Moonbit.com
Na ovom sajtu takođe možete naći druge načine za zaradu bitcoina. Pored slavina, prisutno je i par drugih načina za zaradu bitcoina.

Istraživanja i ponude: Ukoliko niste zadovoljni zaradom putem slavine, možete se opredeliti za istraživanja i druge ponude. Postoje čitave grupe anketa i ponuda koje svako može sprovesti, Neka osnovna traju par minuta dok su druga teža za popunjavanje, ali i isplativija.

Takođe, mogu vam biti ponuđeni i kratki video snimci koje bi trebalo preuzeti i testirati aplikaciju. U zavisnosti od vašeg profila, to je idealan način za zarađivanje bitcoina.

Da li je prevara ili legitiman?

Moonbit.co.in lansiran je 2014. godine, i sve do danas nije bilo ozbiljnijih zamerki na njegov rad. Takođe predstavlja vrlo popularnu bitcoin slavinu, koja ima veliki broj oglašivača, zbog čega verujem da su sposobni da izvrše isplatu korisnika u bilo kom trenutku.

Pravila plaćanja

Prema pravilima sajta, plaćanje se vrši instant i direktno na vaš Coinpoint nalog koji predstavlja novčanik za kriptovalute gde možete primati bitcoin isplate.

Moj jednostavan trik za povećanje zarade

Kao što možete i zamisliti, teško je omogućiti dobar izvor novca putem slavine ili popunjavanjem istraživanja ili ponuda. Ipak, postoji jedonstavan, ali pametan trik za povećavanje vaše zarade.

U slučaju konkretnog sajta, taj način predstavlja pozivanje drugih ljudi da se pridruže. Kako to funkcioniše?

Vi ćete zaraditi 50% ukupnih provizija za sva koji se pridruže sajtu preko vašeg referral linka, tako da, ako privučete veći broj ljudi, možete zaraditi dosta novca.

<<Otvorite nalog na moonbit.co.in>>

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *